JA, MAURICE IK DOE MEE

Laatste 70 Plaatsen Beschikbaar. Registreren eindigt in:

06
DAGEN
04
UREN
17
MINUTEN
20
SECONDE

Wat je gaat leren tijdens dit webinar:

  • Je krijgt gratis het spel die wij elke dag gebruiken om jouw hond te leren om meer zelfcontrole te ontwikkelen, zodat hij niet bij iedere prikkel die hij ruikt, ziet of hoort er vandoor schiet en niet meer luistert.
  • De simpele methode om de aandacht van je hond bij jou te houden, zelfs als je alles al hebt geprobeerd en je hond buiten overal op af vliegt en niets meer hoort.Je Krijgt Gratis Het SPEL die wij elke dag gebruiken om jouw hond te leren om meer zelfcontrole te ontwikkelen, zodat hij niet bij iedere prikkel die hij ruikt, ziet of hoort er vandoor schiet.
  • De Kies & Verdien Cirkel met de belangrijkste reden waarom honden bepaald ONGEWENST gedrag blijven herhalen, terwijl jij toch duidelijk bent naar je hond dat je dit gedrag niet prettig vindt. 
  • De 5 redenen waarom honden NIET meer luisteren, zodra er wandelaars, hardlopers of fietsers voorbij komen, alles interessanter is dan het baasje. Hij bouwt zijn eigen feestje - op afstand -. 

Jouw Host:


Maurice Flinterman

Eigenaar Dierbewust

Webinar Datum:


19

MEI

19:30 UUR

Dit Webinar Start In:

06
Dagen
06
Uren
17
Minuten
20
Seconden

Plekken op dit live webinar zijn gelimiteerd tot 100 plekken!

Reserveer jouw plek en zorg dat je bij dit webinar bent, die jouw denkwijze op het luisteren van je hond drastisch zal veranderen.

© 2020 Dierbewust

>