De luchtreiniger verwijdert 97% van het griepvirus uit de lucht en voorkomt zo verspreiding van het influenza virus


 • Verwijdert 97% van de griepvirussen in de lucht van o.a. je huis en voorkomt virusoverdracht;
 • Verwijdert ultra fijnstof, fijnstof, schimmels, rooklucht, huisdier allergenen en pollen;
 • Haalt vieze hondengeuren uit je huis;
 • Biedt verlichting bij o.a. astma, hooikoorts, hoofdpijn, COPD door de prikkels in de lucht weg te nemen die astma aanvallen veroorzaken.

Hoe werkt deze luchtreiniger, vraag jij je waarschijnlijk af?

ionisator ionflow hoe werkt deze luchtreiniger precies
Luchtreiniger - Ionisator LifeAir IonFlow 50 Style om hondengeur te verwijderen in huis

In de lucht om je heen zweven allemaal "onzichtbare deeltjes". Deze onzichtbare deeltjes noemen we ionen. Ionen zijn elektrisch geladen deeltjes die niet alleen buiten, maar ook binnen in huis rondzweven. De negatief geladen ionen zijn van belang om het zuurstofgehalte in de lucht op peil te houden.

Door luchtverontreiniging zoals bacteriën, virussen, schimmels, pollen, uitlaatgassen of fijnstof verminderen de negatieve ionen. De moderne huizen en kantoren van tegenwoordig houden negatieve ionen buitenshuis en binnenshuis worden een overvloed aan positieve ionen geproduceerd.

Hierdoor verslechtert de luchtkwaliteit en kun je last krijgen van bijvoorbeeld hoofdpijn of vermoeidheid. De meeste schadelijke deeltjes die in de lucht zweven zijn positief geladen. De LightAir luchtreiniger maakt 30 miljard negatieve ionen per seconde aan.

De luchtreiniger zorgt voor voldoende negatief geladen ionen die de positief geladen vuildeeltjes in de lucht zoals pollen, (huis)mijt, bacteriën, (ultra fijn)stof, virussen en dergelijke aan zich weet te binden.

Vervolgens vormen zich clusters die neerdalen of neerslaan op de statische collector (de ionisator). Je zal dan ook zien dat de ionisator zwart wordt door het vuil.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de ionisator binnen 5 uur 99,94% van alle zwevende vervuiling in de lucht heeft verwijderd!

WAAROM kiezen voor deze luchtreiniger?

1

De lucht in huis is binnen no-time gefilterd en weg is die vieze hondengeur!!

Een Zweeds Nationaal test en onderzoekscentrum heeft aangetoond dat de LightAir luchtreiniger meer dan 99% van alle in de lucht zwevende deeltjes zoals fijn stof, ultra fijn stof, stof, bacteriën, pollen, rook, uitwerpselen van huismijt, huidschilfers, sporen, schimmels en nog veel meer verwijdert uit een ruimte van zo’n 50m2.


Niet alleen de allergenen, maar ook de vieze luchtjes afkomstig van je hond worden door de LightAir luchtreiniger uit de lucht verwijderd. Geur bestaat namelijk ook uit deeltjes die in de lucht zweven.

2

Er is tal van onderzoek gedaan naar de gezondheidsvoordelen van deze luchtreiniger, het internet staat er vol mee en als je wilt kan Dierbewust de onderzoeksrapporten toezenden.


Onderzoek aan het Karolinska Institutet gepubliceerd in juni 2015 in het gerenommeerde wetenschappelijke blad Nature Scientific Reports toont aan dat de ionisatietechnologie in de luchtreiniger het influenza virus deactiveert en luchtmobiele overdracht voorkomt.


Met andere woorden: gebruik van de luchtreiniger beschermt je tegen besmetting door het griep virus!

Daarnaast heeft wetenschappelijke onderzoek aangetoond dat een omgeving geladen met negatieve ionen de volgende symptomen kan verlichten:

 1. hooikoorts;
 2. astma;
 3. seizoensgebonden depressie;
 4. vermoeidheid;
 5. hoofdpijn.

De Voordelen van het gebruik van de luchtreiniger op een rij:


ionisator verwijdert schimmels virussen bacterien pollen uit de lucht
1.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de luchtreiniger 97% virussen in de lucht verwijdert en virusoverdracht voorkomt. De negatieve ionen geproduceerd door de ionisator van de Lightair ionisatie luchtreiniger binden zich aan deze positief geladen deeltjes, zoals pollen, (huis)mijt, bacteriën, virussen en dergelijke.

2.

De lucht om ons heen zit vol met kleine verontreinigingen afkomstig van ons allen, de omgeving en de dagelijkse activiteiten zoals, uitlaatgassen, dieren allergenen, fijnstof en sigarettenrook waardoor de luchtkwaliteit door de ophoping van (ultra) fijnstof binnen vaak slechter is dan buiten.

ionisator verwijdert vervuiling uitlaatgassen auto's dieren allergenen honden allergenen fijnstof ultra fijnstof sigarettenrook
ionisator ionlfow style luchtzuiveraar biedt verlichting bij o.a. astma hooikoorts hoofdpijn COPD door de prikkels in de lucht weg te nemen die astma aanvallen veroorzaken
3.

Daarnaast heeft wetenschappelijke onderzoek aangetoond dat de Lightair Ionflow luchtreiniger verlichting biedt bij o.a. astma, hooikoorts, hoofdpijn, COPD door de prikkels in de lucht weg te nemen die astma aanvallen veroorzaken

Waarom is deze luchtreiniger anders?


In de lucht om je heen zweven allemaal "onzichtbare deeltjes". Deze onzichtbare deeltjes noemen we ionen. Ionen zijn elektrisch geladen deeltjes die niet alleen buiten, maar ook binnen in huis rondzweven.


De negatief geladen ionen zijn van belang om het zuurstofgehalte in de lucht op peil te houden. Door luchtverontreiniging zoals bacteriën, virussen, schimmels, pollen, uitlaatgassen of fijn stof verminderen de negatieve ionen.


De moderne huizen en kantoren van tegenwoordig houden negatieve ionen buitenshuis en binnenshuis worden een overvloed aan positieve ionen geproduceerd.


Hierdoor verslechtert de luchtkwaliteit en kun je last krijgen van bijvoorbeeld hoofdpijn of vermoeidheid. De meeste schadelijke deeltjes die in de lucht zweven zijn positief geladen. De LightAir luchtreiniger maakt 30 miljard negatieve ionen per seconde aan.


De luchtreiniger zorgt voor voldoende negatief geladen ionen die de positief geladen vuildeeltjes in de lucht zoals pollen, (huis)mijt, bacteriën, (ultra fijn) stof, virussen en dergelijke aan zich weet te binden.


Vervolgens vormen zich clusters die neerdalen of neerslaan op de statische collector (de ionisator). Je zal dan ook zien dat de ionisator zwart wordt door het vuil. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de ionisator binnen 5 uur 99,94% van alle zwevende vervuiling in de lucht heeft verwijderd!!

ionflow-50-style-luchtzuiveraar-van-lightair-tegen-astma-hondengeur-pollen

Voor- en nadelen op een rijtje


Voordelen

 • voordelig in gebruik
 • grotere ionenuitstoot dan de meeste luchtreinigers
 • stil
 • geen dure filters
 • eenvoudig te reinigen
 • schone lucht

Nadelen

 • aanslag op collector
 • vuil trekt naar de ionisator en de muur (bij niet voldoende afstand)

Conclusie

AL met al een goed betrouwbaar apparaat, wat wij zelf al jaren gebruiken. De resultaten zijn bijzonder goed en haalt veel vuil uit de lucht. Een aanrader voor elk huishouden.


Kies Hier Jouw Ionisator:

Luchtreiniger LightAir IonFlow Evolution | Wit |

50 m2 | luchtreiniger met ionisator

Luchtreiniger LightAir IonFlow Evolution | Goud | 

50 m2 | luchtreiniger met ionisator

© 2020 Dierbewust

>