Boost De Gezondheid Van Jouw Hond Met Deze Nieuwe Omega 3 Doorbraak

 • # 1 Vul het TEKORT Omega-3 van je hond aan met deze hoogwaardige Phytoplankton;
 • # 2 Detox het lichaam van je hond en ondersteun het immuunsysteem met de allerbelangrijkste bouwstoffen;
 • #3 Bevat de belangrijkste mineralen en zijn essentieel voor een goede gezondheid;
 • # 4 Kan helpen bij ontstekingen, allergieën, gewrichtsproblemen, angst en ontgiften.

Hi, ik ben Maurice. Een mede-hondenliefhebber die graag de belangrijkste inzichten op het gebied van gezondheid voor honden met je deelt. Waardoor je een bewuste keuze kunt maken wat je jouw hond voert en hem daarom gezond kunt houden.

Recent, Heb ik iets Gevonden Wat Veel Beter Werkt Dan Visolie en de Verborgen Problemen van Visolie Wegneemt

Veel hondenliefhebbers vragen zich af welke visolie zij het beste kunnen geven aan hun hond vanwege de omega-3 vetzuren die in vette vis zit.


Omega-3-vetzuren ondersteunen het immuunsysteem en de cognitieve functies. Ze zijn ook goed voor de gezondheid van hart, huid en gewrichten. Omega-3-vetzuren helpen ook om ontstekingen in het lichaam te verminderen, waardoor het risico op chronische ziekten wordt geminimaliseerd.


Maar, als iemand mij vandaag zou vragen om een goede visolie, dan zou ik zeggen: "Vergeet visolie!"

 • Visolie LEVERT NIET genoeg van de meest belangrijke omega-3, EPA en DHA, om het lichaam van zijn volle kracht te laten genieten;
 • Visolie KOMT NIET SNEL GENOEG in je cellen, dus je krijgt niet alle gezondheidsvoordelen waar je naar op zoek bent voor je hond;

Maar vooral ook omdat,

 • Visolie VAN GEKWEEKTE VIS vaak veel gifstoffen kan bevatten waardoor je eerder schade aanricht aan het lichaam, dan dat je van de gezondheidsvoordelen profiteert.

Vis wordt niet geboren met een hoog gehalte aan omega-3-vetten. Net als jouw hond moeten ze de omega-3 eerst opnemen uit hun eten. Ze krijgen het binnen door Phytoplankton.

Phytoplankton bevat de omega-3 essentiële vetzuren DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) en is compleet VEGAN. In vergelijking met visolie van de juiste "vette" vis, bevat Phytoplankton bijna de dubbele hoeveelheid omega-3-vetten

Visolie Oxideert bij Blootstelling aan Zuurstof, Wat De Kans Op Ontsteking In Het Lichaam Kan Verhogen

Visolie oxideert bij blootstelling aan zuurstof, wat de kans op een ontsteking kan verhogen. Daarnaast bevat (gekweekte) vis vaak kwik, andere zware metalen, pcb's en andere gifstoffen die worden opgeslagen in het vet van de vis. Als jij je hond visolie geeft, geef je deze gifstoffen indirect door aan jouw hond. Ook is vis ver van duurzaam en creëert het dode zones in onze oceanen.


Wat nu als je vis kunt overslaan in de voedselketen, maar wel de Omega-3 vetzuren kan binnenkrijgen met de bijbehorende gezondheidsvoordelen?


Klinkt goed toch? Daarom ben ik zo enthousiast over deze ontdekking die al 3 miljard+ jaar bestaat! Super zonde dat hier zo weinig over bekend is, want Phytoplankton brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee en het lichaam neemt het direct op.


Ik vertel je graag over het nieuwe en superieure omega-3 supplement onder de naam "Dierbewust Marine Phytoplankton"

Wat Is Deze Eeuwenoude Marine Phytoplankton?

Phytoplankton is een eencellige alg, net zoals de chlorella en spirulina. Waar chlorella en spirulina zoetwateralgen zijn, is marine phytoplankton een zoutwater alg.

Deze eencellige algen nemen CO2 op en stoten zuurstof uit. Volgens de NASA verschaft marine phytoplankton 90% van het zuurstof dat wij wereldwijd inademen. Zonder phytoplankton zouden wij dus niet kunnen leven!


Onze aarde is 4 miljard jaar oud. Phytoplankton ontstond zo’n 3 miljard jaar geleden en vormt de basis van de voedselketen in de oceaan. 


Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat marine phytoplankton de belangrijkste voeding van de aarde is, niet alleen vanwege de hoge voedingswaarde, maar al het oceaanleven is ervan afhankelijk: marine phytoplankton zorgt ervoor dat uiteindelijk ook roofvissen, zeezoogdieren, zeevogels en visetende mensen van hun voedsel worden voorzien.

Marine phytoplankton is dus de basis voor de gehele voedselketen. Dit kleinste organisme op aarde is het voedsel van het grootste zoogdier ter wereld; de blauwe vinvis.

Wist je dat walvissen de grootste hersenen en het gezondste zenuwstelsel hebben van alle levende zoogdieren? Ze leven 80 tot 150 jaar en blijven tot aan hun dood seksueel actief! Ze eten grotendeels voornamelijk Phytoplankton, kleine visjes en krill die op hun beurt ook weer leven van Phytoplankton. Wow!

Marine Phytoplankton; de belangrijkste bron van alle voedingstoffen die we dagelijks nodig hebben

Omega-3 vetzuren zijn onmisbaar voor het lichaam van zowel mens als dier, maar helaas kan het lichaam deze Omega-3 vetzuren niet zelf aanmaken.

Het bijzondere van Phytoplankton is dat de samenstelling ervan exact gelijk is aan wat de cellen van het lichaam, van zowel mens als dier, nodig hebben om hun stofwisselingsproces goed uit te voeren.

Dr. Hugo Rodier (1), complementair werkend arts, gespecialiseerd in chronische ziektes en auteur, schrijft over Marine Phytoplankton het volgende: 

“Een van de zeldzame producten die bijna alle voedingsstoffen bevatten die we (tegelijk) nodig hebben is Phytoplankton. Het bevat alle negen aminozuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken en het bevat de essentiële vetzuren (omega 3 plus omega 6), plus de belangrijkste vitamines en sporenelementen.”

Marine Phytoplankton; is 2x rijker aan Omega-3 en ONMISBAAR voor zowel mens als dier 

Nu het lichaam van zowel mens als dier niet zelf Omega-3 vetzuren kan aanmaken, maar deze vetzuren onmisbaar zijn voor het lichaam, zijn wij lang afhankelijk geweest van het eten van vis of het slikken van visolie om deze onmisbare omega-3 vetzuren binnen te krijgen.

Door het gebruik van Phytoplankton sla je een stap in de voedselketen over en ben je niet langer afhankelijk van vis of visolie, die vaak onopgemerkt een hoop gifstoffen bevatten! Daarnaast is het percentage Omega-3 vetzuren in Phytoplankton tot 2x hoger

Het mooie is dat 100% van Marine Phytoplankton kan worden gebruikt door het lichaam. Er wordt dus niets verspild en er zijn geen afvalstoffen!

Kies De Beste Phytoplankton In De Juiste Mix

Phytoplankton kent meer dan 40.000 soorten, waarvan er slechts een paar zijn die zich op basis van het voedingsprofiel onderscheiden van de rest. Boven aan de lijst staat de nannochloropsis gaditana (die we verwerken in onze Dierbewust mix). Dit is een zeldzame en bijna volledige voedingsbron, die het lichaam voorziet van vrijwel alle benodigde bouwstoffen voor o.a. de productie van gezonde nieuwe cellen en de aanmaak van neurotransmitters.

PhytoPlankton Is Duurzaam, Geeft  Meer Omega-3 En Bevat Geen Gifstoffen

Omega-3 vetzuren zijn onmisbaar voor het lichaam van zowel mens als dier, maar helaas kan het lichaam deze Omega-3 vetzuren niet zelf aanmaken. Phytoplankton voorziet vissen in de gezonde omega-3 vetzuren. Wij zijn lang afhankelijk geweest van het eten van vis of het slikken van visolie om deze onmisbare omega-3 vetzuren binnen te krijgen. Door de Phytoplankton direct in te nemen, slaan we dus een belangrijke stap in de voedselketen over en zijn we niet langer afhankelijk van vis of visolie. Dit zorgt voor minder leegvissen van onze aarde, waarvan de vissen vaak nog een hoop gifstoffen bevatten. 100% van Marine Phytoplankton wordt gebruikt door het lichaam van je hond, dus niets wordt verspild en er zijn geen afvalstoffen.

Marine Phytoplankton bevat grote hoeveelheden omega-3 vetzuur EPA. Elke gram Phytoplankton bevat maar liefst 60 mg EPA en daarnaast hebben we de alg schizochytrium toegevoegd voor de optimale DHA. Phytoplankton bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor de opbouw, het onderhoud en herstel van de menselijke en dierlijke celstructuur, wat uniek is in 1 voedingsbron. Phytoplankton bevat:

 • meer dan 60% eiwitten;
 • hoogwaardige omega-3 vetzuren EPA/DHA (het is zelfs de beste plantaardige bron van lange-keten omega-3 vetzuren ter wereld);
 • vitamines A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, foliumzuur, C, D en E;
 • antioxidanten;
 • 60+ nutriënten;
 • mineralen;
 • alle 9 aminozuren (die het lichaam niet zelf kan aanmaken);
 • chlorofyl;
 • sporenelementen;
 • polysacchariden;
 • nucleotiden.

Wat Zijn De Voordelen Van Phytoplankton?

 • # 1 Detox het lichaam van je hond en ondersteun het immuunsysteem; Phytoplankton bevat namelijk een sterk werkende antivirale, antibacteriële en antischimmel kwaliteiten.
 • # 2 Voed je hond met de beste meest pure bron Omega 3- vetzuren, mineralen, vitaminen, anti-oxidanten alles in een voedingsbron;
 • #3 Voegt belangrijke mineralen toe aan de voeding van je hond en zijn essentieel voor een goede gezondheid;
 • #4 Geeft direct & veel energie en kan uithoudingsvermogen verhogen: Marine phytoplankton kan direct worden omgezet in energie en hoeft niet eerst door het lichaam verteerd te worden;
 • # 5 Kan helpen bij ontstekingen verminderen, allergieën en huidproblemen: de vacht gaat weer glimmen en krijgt alle voedingsstoffen die het nodig heeft.
 • # 6 Ondersteunt de lever. Phytoplankton wordt op cellulair niveau geabsorbeerd, waardoor de lever een verteringspauze krijgt. De lever is het belangrijkste orgaan voor ontgifting in het lichaam;
 • # 7 Vermindert hyperactiviteit en angst;
 • # 8 Helpt bij de vertering;
 • #9 Pijnloze gewrichten: goed opneembare DHA draagt bij aan gezonde gewrichten en zorgt voor betere mobiliteit.
 • #10 Een optimaal geheugen: onderzoek  heeft aangetoond dat proefpersonen met hoge DHA-levels een 47% lager risico hebben op geheugen en hersenproblemen.

Ontdek de Kracht van Goed Opneembare

Omega-3 Met Deze Dierbewust Marine Phytoplankton

KOOP 1 ZAK
MET 10% KORTING

Dierbewust Marine Phytoplankton 60 gram

€ 47,50 € 42,75

 • 100% Vegan
 • Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Vrij van giftige stoffen en metalen
 • De meest pure en zuivere Omega-3 bron
 • Veilig voor honden met allergiën
 • Voor mens en dier

KOOP 6 ZAKKEN
MET 53% KORTING

Dierbewust Marine Phytoplankton 60 gram

€ 285 € 132,-

(22,00 euro per zak)

 • 100% Vegan
 • Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Vrij van giftige stoffen en metalen
 • De meest pure en zuivere Omega-3 bron
 • Veilig voor honden met allergiën
 • Voor mens en dier

100% Tevredenheidsgarantie

We hebben binnen 30 dagen een niet tevreden, 100% je geld terug garantie. Dit waarborgt ons vertrouwen en helpt jou om risicoloos dit waardevolle product aan te schaffen. Als jij om wat voor reden geen resultaat behaalt of verandering ziet bij jouw hond, dan storten wij je geld terug. Deze garantie zorgt ervoor dat we alleen het beste product op de markt (willen) brengen.

Veel Gestelde Vragen

Wat zijn de ingrediënten?

Wat is de dagelijkse hoeveelheid?

Hoe bewaar ik de verpakking?

Wat als mijn hond allergisch is?

Hoelang is dit product houdbaar?

Is dit product voor mens en dier?

Raadpleeg een (dieren)arts

Kan het product naar vis ruiken?


Copyright - Dierbewust

>