Ontdek De Switch-Methode Zodat Jij Het Uitvalgedrag Van Jouw Hond Met 80% Kunt Verminderen En Weer Ontspannen Kunt Wandelen

Met deze online training help ik je om:

  • De negatieve onderliggende emotie van jouw uitvallende hond bij het zien van een andere hond, fietser of prikkel te switchen naar een positieve ervaring, waardoor hij niet of minder uitvalt;
  • Hoe jij je hond afleidt, zodat je hem door een lastige omgeving kunt "lokken" wanneer je onverwacht iets tegen komt waar je hond "normaal" op reageert; 
  • Zorg ervoor dat je uiteindelijk zonder stress weer ontspannen kunt wandelen en weer plezier hebt tijdens het uitlaten van je beste vriend. 

Yes, Yes, Yes. Vanavond voor het eerst in misschien wel zeven jaar geen uitvalgedrag naar een rakelings passerende fietser. Het was donker en de fietser was ons vanachter genaderd. Ik had hem totaal niet opgemerkt en Bink ook niet (dacht ik). Op het moment van passeren bleef Bink rustig naast me lopen en keek zowaar even omhoog toen ik een piepgeluidje maakte. Zelfs geen blaf, slappe lijn en volle aandacht toen ik het beloningsvoertje uit m'n jaszak pakte.

 - Leon

Wat je krijgt in deze online training:

Uitvallen Aan De Lijn

  • Ontdek de SWITCH-techniek waardoor je de onderliggende emotie van je hond van een negatieve associatie naar een positieve associatie switched en uitvalgedrag direct vermindert!
  • 3 oefeningen die zorgen voor meer aandacht & focus, die je kunt inzetten tijdens lastige situaties;
  • Hoe je snel een goede band met je hond kunt opbouwen, zodat jij het leukste bent op de wereld;
  • Hoe jij jezelf en jouw hond uit een lastige situatie kunt manoeuvreren - met live praktijkvoorbeelden - bij oa. het zien van een prikkel die je hond momenteel (nog) lastig vindt.
  • En meer handige tips die je krijgt, alles in een snel, praktijkgerichte online training

Wat hondenliefhebbers zeggen over onze

 online trainingen...

Speciale Uitvallen Aan De Lijn Training op Black Friday:

Krijg alle kennis & inzichten waarom je hond doet wat hij doet. Leer waarom je hond uitvalt én leer hoe JIJ je hond zodanig kunt begeleiden dat hij niet of minder uitvalt. Leer je hond dat hij een andere keuze heeft dan blaffen, grommen en trekken aan de lijn op het moment dat hij bang of gefrustreerd is, zodat je niet alleen zijn gedrag, maar ook zijn onderliggende gevoel verandert. Met als resultaat dat jullie samen weer ontspannen en stressvrij kunnen wandelen!

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Veilig Afrekenen

Wat hondenliefhebbers zeggen over onze

 online trainingen...

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Veilig Afrekenen

100% Niet Goed, Geld Terug Garantie

Je bent volledig beschermd bij een 14-dagen niet goed, geld terug garantie. Wij zijn zo overtuigd van onze online trainingen, dat we er zeker van zijn dat je resultaat gaat boeken met je hond. Als jij hierdoor geen veranderingen ziet.. met alle tips die wij je geven, dan krijg je je geld terug (zonder gedoe). 

Meest Gestelde Vragen

Komt deze online training nog een keer in de aanbieding?

Wat kost deze online training normaal?

Waarom bieden jullie zo'n scherpe deal aan? 

Kan ik de video's op mijn gemak terugkijken, want ik heb niet veel tijd. 

Is een fysieke training niet beter? 

Hebben jullie ook een online lidmaatschap waar ik in 1 keer alle online trainingen van kan aankopen? 


Copyright - Dierbewust

>