Onthuld... De NIEUWE Methode Om  Uitvallen Aan

De Lijn Te Stoppen... 

Struggel JIJ Met Een Hond Die Uitvalt Aan De Lijn En Herken Jij De Volgende Problemen?

 • Valt jouw hond uit aan de lijn naar andere honden, mensen, auto’s of fietsers?
 • Staat jouw hond op scherp als je buiten loopt en kan hij ineens heftig te keer gaan?
 • Wandel jij niet ontspannen omdat je je bang bent dat er een gevaarlijke situatie ontstaat? 
 • Trekt en blaft je hond aan de lijn bij het zien van andere honden en wandelaars?
 • Is jouw hond gefocust op alles en iedereen behalve op jou en zit je met je handen in het haar?
 • Is een aanval de beste verdediging voor jouw hond? Gaat hij grommen, blaffen en zo nodig bijten als hij het spannend vindt en de bedreiging op afstand wil houden?

Zo Ja, Dan Ben Jij Niet De Enige..!


Uitvallen Aan De Lijn is een gedragsprobleem waar veel hondenliefhebbers – net als JIJ –mee te maken hebben. Het zorgt voor een hoop stress en frustratie… Ontspannen wandelen is er helaas niet meer bij. Wandelingen worden alleen maar stressvoller.


Honden vallen nooit “zomaar” uit aan de lijn, er is bijna altijd sprake van een onderliggende oorzaak met een onderliggende emotie tegen datgene waar je hond tegen uitvalt, de prikkel.


Dit betekent dat als jij de onderliggende emotie van je hond, die 99% van de tijd bestaat uit angst of frustratie, voor een bepaalde prikkel kan wegnemen, jij dus ook het gedrag van je hond kan veranderen.

Gelukkig is er een OPLOSSING voor honden die uitvallen aan de lijn, door de "SWITCH -Techniek" te gebruiken.


Je zorgt ervoor dat je de negatieve associatie - dus de onderliggende emotie - van je hond bij een prikkel SWITCHT naar een positieve associatie bij de betreffende prikkel, waardoor je het gedrag van de uitvallende hond ombuigt naar een zelfverzekerde, rustige hond.

Wat krijg je bij de Cursus"Uitvallen Aan De Lijn"?

5 Handige BrainGames

Zet de 5 BrainGames in om ultieme aandacht & focus bij je hond te creëren. Je hond leert om zijn emoties onder "controle" te houden, op JOU te vertrouwen en minder bezig te zijn met de prikkels uit de omgeving. 

De Switch-Techniek + Tools

Ontdek via de Switch -Techniek hoe jij de negatieve onderliggende emotie van jouw uitvallende hond bij het zien van een bepaalde prikkel kan switchen naar een positieve emotie én dus positief gedrag bij het zien van de desbetreffende prikkel.

25+ video's (Theorie + Praktijk)

Leer door middel van 25+ video's in een online membership omgeving alles wat jij moet weten over uitvallen aan de lijn en hoe jij dit gedrag kan veranderen. 

Trainingshulp & begeleiding

24/7 kun jij al jouw vragen stellen aan Dierbewust in de online omgeving. Dierbewust zal jouw begeleiden gedurende de cursus.


Ontspannen wandelen met je hond, zonder stress!

 Gewoon weer lekker ontspannen en rustig wandelen met een relaxte hond die focus & aandacht heeft voor jou. Die niet is afgeleid bij het zien of horen van andere dingen en die niet blaft en gromt tegen mensen en honden? Zonder je te hoeven schamen, omdat jouw hond helemaal over de stuiter gaat, omdat hij denkt dat de aanval de beste verdediging is? Dat jij gewoon zelfverzekerd met je hond kan gaan wandelen en kan genieten tijdens je wandeling, omdat hij niet uitvalt aan de lijn.


JIJ - alleen JIJ - kunt deze verandering tot stand brengen! Je hond leert immers niet vanzelf én gedragsproblemen verdwijnen niet vanzelf. 


De cursus Uitvallen Aan De Lijn biedt jouw alle handvatten en geeft jouw de hulp & begeleiding die jij nodig hebt om daadwerkelijk die verandering tot stand te brengen bij jouw hond, die jij nodig hebt om stressvrij te wandelen.


Krijg DIRECT toegang tot de Cursus"Uitvallen Aan De Lijn"!

Krijg alle kennis & inzicht waarom je hond doet wat hij doet. Leer waarom je hond uitvalt én leer hoe JIJ je hond zodanig kunt begeleiden dat hij niet meer uitvalt. Leer je hond dat hij een andere keuze heeft dan blaffen, grommen en trekken aan de lijn op het moment dat hij bang of gefrustreerd is, zodat je niet alleen zijn gedrag, maar ook zijn onderliggende gevoel verandert. Met als resultaat dat jullie weer samen ontspannen en stressvrij kunnen wandelen!

Wat andere hondenliefhebbers zeggen over Dierbewust

"Mijn hond begint meer aandacht te hebben voor mij"

“Mijn hond begint meer aandacht te hebben voor mij. Wanneer ze iets doet lijkt ze te vragen doe ik het goed? Nu doe ik het trek en duw spel aan het begin van onze wandeling en erna lijkt ze beter te luisteren en te doen wat ik vraag. Dit heeft dan met dat opwindingsniveau te maken denk ik..”

Conny // 

"We zijn nu een paar weken aan het trainen en ik kan al duidelijk verschil merken."

"Het grootste probleem met Noor hadden wij dat als we naar buiten gingen, dan alles wat beweegt daar sprong ze tegenop. Ik durfde op een gegeven moment niet meer naar buiten. Je gaat mogelijkheden zoeken van waar kan ik heen. Ik werd zenuwachtig, gespannen, dat heeft een weerslag op de hond, die wordt ook gespannen en dan kom je in een vicieuze cirkel terecht. We zijn nu een paar weken aan het trainen en ik kan al duidelijk verschil merken. Ten eerste bij mezelf, ik ben veel rustiger geworden en ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Maar de hond is ook gewoon, door het trainen, veel rustiger. Ik kan haar beter bij me houden, dat trainen we ook. De aandacht trekken. En

langzaam proberen we de trigger eraf te halen voor bewegende beelden. Ik heb moed dat het goed komt.

Joke  //  Noor - Duitse Herder

Op welke vragen krijg jij antwoord tijdens deze cursus?


 • Waarom valt jouw hond uit naar alles en iedereen?
 • Welke onderliggende redenen een belangrijke rol spelen bij uitvallen aan de lijn?
 • Wat kun jij doen om te voorkomen dat je hond uitvalt aan de lijn?
 • Wat kun jij doen op het moment dat het toch misgaat met je hond?
 • Wat is de invloed van stress bij het uitvallen aan de lijn
 • Aan welke signalen kan jij herkennen dat je hond gaat uitvallen
 • Hoe zorg jij ervoor dat je hond bij het zien van een prikkel toch de aandacht en focus bij jou kan houden?
 • Hoe krijg je een hond die door het dolle is én volledig is afgeleid weer rustig?
 • Wat kun jij doen als er tegenliggers aan komen en je hond niet te houden is
 • Hoe zorg jij ervoor dat je weer ontspannen kunt wandelen, zonder constant de hele omgeving te hoeven scannen zodat je sneller op mogelijke impulsen kunt anticiperen?
 • Hoe zorg jij ervoor dat je hond niet zo hoog in de opwinding zit, waardoor hij niet meer te bereiken is?

Hoe ziet de online cursus eruit?

In deze Cursus Uitvallen aan de Lijn leer jij ALLES wat je moet weten over het uitvalgedrag bij je hond en hoe jij dit kunt veranderen. Maar...


Deze cursus is geen "quick-fix" oplossing. Er bestaat geen 1 druk op de knop oplossing.  

"You have to put in the work!"


 Zonder te trainen zal er vanzelfsprekend weinig gaan veranderen. 


De cursus Uitvallen Aan De Lijn biedt jouw alle handvatten en geeft jouw de hulp & begeleiding die jij nodig hebt om daadwerkelijk die verandering tot stand te brengen bij jouw hond. Maar dan moet jij wel aan de slag met jouw hond.


Dit is hoe de cursus eruit ziet:


 1. 1
  Waarom je hond doet wat hij doet. Wat drijft zijn uitvalgedrag? Uitvalgedrag is veelal een uiting van een onderliggend probleem. Maar wat is dat probleem? Welke factoren spelen een belangrijke rol bij uitvallen aan de lijn? 
 2. 2
  Wat er fysiek gebeurt in het lichaam van je hond als hij uitvalt.                                      Wat heeft de flight, fight response met uitvallen aan de lijn te maken? Wat is de invloed van stress op het uitvalgedrag? Hoe kun je stress bij je hond verminderen?
 3. 3
  Hoe jouw hond leert. Voordat je het uitvalgedrag bij je hond kan verminderen is het van belang om te begrijpen hoe je hond leert. Honden leggen snel verbanden en associaties, hoe kun jij dit in jouw voordeel gebruiken? Zodat hij bij het zien van een prikkel een positieve associatie gaat leggen in plaats van een negatieve associatie. Hoe conditioneer jij je hond, zodat hij niet meer uitvalt aan de lijn? 
 4. 4
  Hoe jij je een betere trainer van je hond wordt.  Hoe wordt jij een betere trainer? In hoeverre heeft jouw gedrag invloed op het uitvalgedrag van je hond? Wat kun jij doen om je hond beter te begeleiden?  
 5. 5
  Hoe jij de de trainingsoefeningen en BrainGames bij jouw hond kunt toepassen. Hiermee ga jij je honden leren om zijn emoties onder "controle" te houden, op JOU te vertrouwen en minder bezig te zijn met de prikkels uit de omgeving.   
 6. 6
  Ontmoet andere hondenliefhebbers. Doordat je toegang krijgt tot de online community kun je ervaringen delen met andere hondenliefhebbers die struggelen met een hond die uitvalt aan de lijn en van hun vragen aan Dierbewust leren. 

Maurice Flinterman  // Eigenaar Dierbewust Academy

Ik heb met tientallen hondeneigenaren gewerkt. Wat mij opviel is dat het vaak om een relatief simpel, maar veel voorkomend "gedragsprobleem" ging, maar de hondeneigenaren voelde zich wel vaak hulpeloos, hadden al van ALLES geprobeerd, veel geld uitgegeven, en kregen niet de resultaten die zij voor ogen hadden. Hierdoor werden wandelingen niet (meer) leuk, werden ze onzeker en bang. Dit gaat mij echt aan hart, omdat dit niet nodig is!


Omdat ik méér hondenliefhebbers wilde helpen, heb ik een online cursus ontwikkeld. Er zullen ongetwijfeld hondentrainers zijn die sceptisch zijn en zeggen dat je vooral in de praktijk moet trainen.


Dat is een goede optie, maar om je hond zijn gedrag te veranderen is het vooral van belang dat JIJ begrijpt waarom je hond uitvalt en wat zijn onderliggende emotie is. Want pas dan kun jij hem beter helpen én trainen om zijn uitvalgedrag te veranderen. Daarom krijg jij van mij alle theoretische kennis die jij nodig hebt én uitgebreide praktijk trainingsvideo's, waarin jij stap-voor-stap krijgt uitgelegd hoe jij moet trainen.


Ik hoop dat je jij je aanmeldt voor de cursus, zodat ik jou kan helpen om het uitvalgedrag bij jouw hond voor eens en voor altijd op te lossen!

Maurice Flinterman

Sluit je aan bij onze blije klanten!

"Ik ben dan ook super blij met jouw trainingen."

"Ik weet dat ik nog niet voldoende tijd stop in de opvoeding, maar ik merk langzaam wel verbetering in onze relatie. Impian bijt niet meer en als ik de brain games toepas, zie ik dat hij gefocust is.

Ik ben mijn fokker dankbaar om me te wijzen op jouw trainingen en ik ben dan ook super blij met jouw trainingen."

Ingrid  //  Impian - Zwitserse Herder

"Dank je wel Maurice voor je tomeloze inzet."

"Ben zo trots op mijn "meiden". Zojuist heerlijk gewandeld in de duinen. ze bleven vrij dicht bij mij. Af en toe even een spoor volgen, maar als ik door liep en ze riep, kwamen ze vrij snel achter mij aan. dat is wel eens anders geweest. Wij vervolgen onze weg en komen mensen tegen met een aangelijnde hond. Ik roep mijn meisjes bij mij, en geloof het of niet, en zij komen. Ik loop door en roep ze mee en ze volgen. Die mensen bedankte mij. Zo leuk hé? Dit is echt de eerste keer dat alles goed is gegaan. Dank je wel Maurice voor je tomeloze inzet."

Annie  //  Basha en Magic

Er is géén betere dag dan VANDAAG om te starten met de Cursus Uitvallen Aan De Lijn!

De gedragsproblemen met je hond verdwijnen niet als sneeuw voor de zon! Als jij niets aan de problemen doet, wordt het gedrag van je hond alleen maar ERGER....

 

Daarom wil ik met jou delen hoe JIJ je hond kunt trainen - op een eenvoudige manier - in slechts een paar minuten per dag, zodat jij weer rustig en ontspannen kunt wandelen met een hond die rustig blijft en zelf de juiste beslissing neemt in plaats van impulsief te reageren bij het zien of horen van een prikkel. 


De Cursus Uitvallen Aan De Lijn leert jou de gedragsproblemen bij je hond te overwinnen en zullen je klaarstomen voor SUCCES!

CURSUS "UITVALLEN AAN DE LIJN"

​€

147

/mo

 • De Switch Techniek
 • Stressverlagende tools
 • Praktische oefeningen
 • 25+ video's
 • Besloten Faceboek groep voor 6 maanden
 • 24/7 hulp bij al je vragen
 • Voor de 1e 10 deelnemers
CURSUS "UITVALLEN AAN DE LIJN"

​€

37

/per maand*

 • De Switch Techniek
 • Stressverlagende tools
 • Praktische oefeningen
 • 25+ video's
 • Besloten Faceboek groep tot einde lidmaatschap 
 • 24/7 hulp bij al je vragen
 • Toegang DB community

*De cursus "uitvallen aan de lijn" zal minimaal 3 - 4 maanden duren en zal regelmatig worden geupdate. De lidmaatschapsvorm kan op ieder moment - in de omgeving - worden stopgezet. Echter, bij stopzetten vervalt direct de toegang tot de cursus. 

100%
Niet Goed, Geld
Terug Garantie

100% 30-Dagen Niet Goed, Geld Terug Garantie!

Als jij om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent over de cursus, dan betaalt Dierbewust het volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen aan je terug, zonder verdere vragen! Zo eenvoudig is het! En nee, er zitten GEEN addertjes onder het gras!


Dierbewust wil jou en je hond helpen! Wij willen dan ook dat jij de trainingen echt waardevol vindt en er mee aan de slag gaat. Als jij het idee hebt dat deze online cursus je niets brengt, dan krijg jij direct je geld terug.

Maurice Flinterman

Veel gestelde vragen

Werkt een online cursus wel voor een uitvallende hond aan de lijn?

Hoe kan Dierbewust zien of ik de trainingsoefeningen wel goed uitvoer?

Hoe kan ik vragen stellen over de training?

Kan ik zelf kiezen wanneer ik begin met de cursus en kan ik de cursus op mijn eigen tempo volgen?

Kan je het materiaal en de video’s opslaan en hoelang blijft het cursusmateriaal beschikbaar?

Hoe lang duurt de cursus uitvallen aan de lijn.

© 2020 Dierbewust - Community voor hondenliefhebbers

>