General
Video

Wat te doen als je hond gromt bij de voerbak?

Les 3 Hoofdstuk 1 Module 2

 • Goeie uitleg,de voetbal is geen enkel probleem hij wacht tot ik een seintje geef en hij naar zijn voetbal gaat hij laat mij altijd bij zijn bak .Tibbe is nu in mei 4jaar.
  Waar ik wel een probleem mee heb, tijdens de dagelijkse wandeling komen wij altijd langs een huis met in de tuin een grote herder deze twee kennen elkaar alleen van zien beide gaan zo tekeer dat ik Tibbe bijna niet kan houden heb geprobeerd met afleiding geen resultaat wat kan ik meer doen hij reageert op bepaalde honden erg vervelend.

  • Hi Ria, dit is een heel ander probleem. Je vraag staat bij het verkeerde onderwerp. Kijk even naar uitvallen aan de lijn.

 • Tijdens het spelen met de bal laat Lola niet snel los. Zij kent wel het commando want bij een snoepje doet ze het wel meteen. Het probleem is dat Lola de bal niet meteen los laat. Zij loopt dan toertjes of legt de bal ver weg van mij. Als ik niet kijk ligt de bal plots wel aan mijn voeten of dichterbij. Een ander probleem is dat wanneer ik een snoepje wil geven dat zij eraan ruikt, de bal lost, maar meteen terug wegloopt en het snoepje niet opeet. Soms hapt ze heel snel naar het snoepje en loopt dan weer heel snel weg.

  • Hi Kelly, dan zou ik het voertje meer gaan inzetten. Het is lastig om aan de hand van dit verhaal advies te geven. Maak anders even een video voor in de facebookgroep.

 • Pen
  >