General
Video/Tekst

Vragenuurtje 21-10-2021

Les 54 Module 4

Ria Mohaupt:

Onze Friese Stabij ..heeft sinds 2 dagen zijn ogen ontstoken,ik maak de ogen schoon met afgekookt water wat kan ik nog ? Hij heeft er last van..

JM De Vent-van Hees

Met onze Lakeland terriër heb ik de cursussen Komen als ik roep, en uitvallen aan de lijn gevolgd. Met veel succes. Kies en verdien werkt prima, net als markeren. Sinds ze loops is geweest valt ze aan de lijn uit naar andere honden, maar met markeren is dit heel goed te voorkomen. Ik ga vaker met haar naar het grote hondenuitlaatgebied op de St Pietersberg. Daar merk ik dat ze aanvankelijk bang is voor grote honden, maar als ze merkt dat zij veel sneller en behendiger is vindt ze het leuk.

Vraag: Doe ik er goed aan met haar dat dit gebied te gaan, of stimuleert dit het uitvallen aan de lijn naar andere honden? Groet Hanne

Petra

Hoe denken jullie over Dentastix? Hoe vaak / week geef je zo’n stick?

Antoinette

We hebben een flat coated retriever van bijna 1 jaar. Het is een rue. Hij heeft af en toe rijgedrag. Moeten we dit corrigeren en zo ja hoe kunnen we dit het beste doen?

Yvonne Hendrickx

wij hebben een toller van 7 jaar die heel vaak reageert maar wat moet ik doen als er visite is ze begint constant te blaffen.

Carlita Dinnewet

Weet jij misschien een goed adres om een opleiding te volgen om voedingstherapeut voor honden te worden?

Pen
>